dreessen willemse architecten

2009.12.01 Cobouw: Betonvereniging reikt zes Betonprijzen uit

Het artikel in de Cobouw beschrijft de prijswinnaars in de 6 categoriëen van de betonprijs 2009 en prijst de villa OSF te Stein van Dreessen Architecten om haar
warme,
chique uitstraling.


Overig nieuws archief

2018.09.10 Start verkoop Cielo, Sphinxkwartier

Afgelopen zaterdag 8 september is de verkoop gestart van de koopwoningen in het project Sphinxkwartier te Maastricht. “Cielo" bestaat uit totaal 36 stadswoningen met tuin, waarvan 24 huur en 12 koop.

Bezoek de website: Wonen in het Sphinxkwartier

Bekijk het project: Cielo Sphinxkwartier

2018.09.05 Preview: Het Washuis

Het Washuis is bijna opgeleverd. Binnenkort kunnen de gasten van camping “De Limburgerhof" in Landgraaf gebruik maken van het nieuwe sanitairgebouw. Tussen twee volumes met douches en toiletten bevindt zich een overdekte buitenruimte die uitnodigt tot ontmoeting… en de afwas.

2018.09.04 De Limburger: Wonen in het Sphinxkwartier

Een mooie advertentie in De Limburger kondigt de start verkoop aan voor de 57 koopwoningen in “Cielo" (Dreessen Willemse Architecten) en “Gustav" (Inbo), beiden gelegen in het nieuw te realiseren Sphinxkwartier in het centrum van Maastricht. De bouw is inmiddels gestart!

Bezoek de website: Wonen in het Sphinxkwartier

Bekijk het project: Cielo Sphinxkwartier

2018.07.16 In uitvoering: Appartementen Diepengaerde

De bouw van de 21 appartementen van Blok 5 in Diepengaerde heeft inmiddels de eerste verdiepingsvloer bereikt. De prefab betonnen constructie van de parkeergarage wordt als schoonwerk uitgevoerd.

Bekijk het project: Diepengaerde Blok 5

2018.07.01 Lifestyle Magazine: Villa Via Nova - Woongenot van hoogniveau

“In het centrum van Valkenburg komen 10 vrije bouwkavels in de verkoop: Villa Via Nova. Ruime kavels met ieder zijn eigen, unieke eigenschappen qua ligging en bouwmogelijkheden. Hier verrijst een mooie woonwijk met luxe stadsvilla's…"

Lees het hele artikel: Lifestyle Magazine

Bekijk het project: Villa Via Nova

2018.06.23 Villa OSF in beeld

Voor de deelname aan de Fritschy Cultuurprijs Sittard-Geleen, is de in 2009 opgeleverde Villa OSF opnieuw gefotografeerd door Hugo Thomassen. De bijna 10 jaar oude villa is er - vinden wij - alleen maar mooier op geworden…

Bekijk het project: Villa OSF

2018.06.18 Opgeleverd: Rabobank Someren

Vandaag is Rabobank Someren opgeleverd; morgen is de eerste werkdag. Deze vestiging van de Rabobank is een “shop-in-shop" in het Fysiotherapie & Trainingscentrum Paul van der Weerden, waar bezoekers gastvrij worden ontvangen in een bar-lounge. Beweging, gezonde voeding, binding met de lokale boeren en ondernemers staat in dit concept centraal.

2018.04.16 In uitvoering: Tuinplan start bij Villa SGB

In april is er een start gemaakt aan de buitenbestrating en het tuinplan van Villa SGB. Ook aan de voorzijde wordt de hellingbaan gerealiseerd naar de garage.

2018.03.12 Rabobank Peelland Zuid in gebruik

Afgelopen februari werd de verbouwde Rabobank Peelland-Zuid in Deurne in gebruik genomen. De verbouwing omvatte het splitsen van het te groot geworden kantoorcomplex in twee kleinere delen. Het gedeelte voor de Rabobank werd opnieuw ingericht, met hergebruik van het bestaande meubilair. Een bijzonder element vormt een nieuwe verbinding op het dak van de bestaande entree, die het mogelijk maakte om een ruim kantoorlandschap met werkcafé te realiseren.

Bekijk het project: Rabobank Peelland Zuid

2018.03.05 Architectuur NL: Villa FT wint architectuurprijs Hoogeveen

"Villa FT van Dreessen Willemse Architecten heeft de Jan Carmiggeltprijs 2018 gewonnen, de architectuurprijs van Hoogeveen. De villa aan de Kastanjelaan is volgens de jury een minimalistische woning die zich onderscheidt door zijn ingetogen karakter en tijdloze architectuur..." Lees verder op de website van ArchitectuurNL

Bezoek de website: ArchitectuurNL

Bekijk het project: Villa FT