dreessen willemse architecten

2017.09.01 Start verkoop Maashaeghe Park Boxmeer

“Maashaeghe Park wordt een woongebied waar kwaliteit centraal staat; Niet alleen is dit altijd gezegd, maar kijk om je heen en je ziet dat de ontwikkelaar het ook heeft waargemaakt". Zo begon de speech van Burgemeester van Soest tijdens het start verkoopevenement van Maashaeghe Park op 1 september. Bij deze feestelijke opening waren alle samenwerkende partijen en geïnteresseerden uitgenodigd.

Bekijk het project: Maashaeghe Park Boxmeer

Overig nieuws archief

2018.03.12 Rabobank Peelland Zuid in gebruik

Afgelopen februari werd de verbouwde Rabobank Peelland-Zuid in Deurne in gebruik genomen. De verbouwing omvatte het splitsen van het te groot geworden kantoorcomplex in twee kleinere delen. Het gedeelte voor de Rabobank werd opnieuw ingericht, met hergebruik van het bestaande meubilair. Een bijzonder element vormt een nieuwe verbinding op het dak van de bestaande entree, die het mogelijk maakte om een ruim kantoorlandschap met werkcafé te realiseren.

2018.03.05 Architectuur NL: Villa FT wint architectuurprijs Hoogeveen

Nieuwsitem volgt

2018.02.28 Start bouw Diepengaerde Valkenburg

Officiële starthandeling op de bouwplaats door wethouder Carlo Vankan samen met burgemeester Jan Schrijen en Carlo Külter (directeur Jongen Projectontwikkeling). Het startsein werd gegeven voor het bouwen van de 21 appartementen te Valkenburg.

2018.02.26 Villa FT wint de Jan Carmiggelt Prijs 2018

De Jan Carmiggelt Prijs 2018 ging wat betref de vakjury unaniem naar Villa FT. "Deze minimalistische woning onderscheidt zich van de rest door zijn ingetogen karakter en tijdloze architectuur. Het vakkundige metselwerk, het interieur waar binnen en buiten voortdurend met elkaar in contact staan. Een hele sjieke villa, zonder protserig te zijn", stond in het vakjuryrapport.

Bekijk het project: Villa FT

2018.02.21 Villa FT genomineerd voor de Jan Carmiggelt Prijs 2018

Villa FT te Hoogeveen is genomineerd voor de Jan Carmiggelt Prijs 2018. De Jan Carmiggelt Prijs is sinds 1988 de architectuurprijs van de gemeente Hoogeveen. De prijs is genoemd naar Jan Carmiggelt, die van 1890 tot 1925 gemeente-architect was.
De uitreiking van de prijs vindt plaats op 23
februari.

Bekijk het project: Villa FT

2018.02.12 Prinselijke Residentie

Afgelopen zomer hebben we de woning van de Stadsprins van Heerlen Roger II verbouwd.

2018.01.24 Oplevering Össur France Lyon

Het kantoor van Össur te Lyon is succesvol opgeleverd en zal met ingang van volgende week in gebruik worden genomen.

2017.12.18 De nieuwe website van Dreessen Willemse Architecten is online

De website van Dreessen Willemse Architecten is vernieuwd met nog een beter overzicht van alle werkzaamheden.

2017.12.07 Navenant: Tijdloze schoonheid en functionaliteit gaan hand in hand

"Voor de terugkerende rubriek 'Binnen kijken bij' laten we ons dit keer inspireren door een minimalistisch pand in Hoogeveen, waar binnen en buiten continu met elkaar in contact staan." Download en lees het hele artikel via de onderstaande link.

Lees het hele artikel: Navenant: Tijdloze schoonheid en functionaliteit gaan hand in hand

Bekijk het project: Villa FT

2017.11.22 Beton Villa HD bereikt tweede niveau

Het ijzervlechten van de wanden en de zwevende terras vloer is in uitvoering. Daarnaast worden de bekistingen geplaatst voor de laatste verdieping.