dreessen willemse architecten

2014.01.31 Rabobank Parkstad bijna opgeleverd

De vernieuwbouw van Rabobank Parkstad aan de Euterpelaan en N281 in Heerlen gezien vanaf boven. Binnenkort wordt het project opgeleverd.

Overig nieuws 2014

2014.12.23 AIT magazine: Rabobank in Heerlen

Het decembernummer van AIT magazine met als thema ´Banken und Behörden´: ´Die Architekten erweiterten das Gebäude, gaben ihm eine zeitgemässe Fassade und verwandelten den ehemaligen Bargeldspeicher im Untengeschoss in einen Konferenzbereich...´

2014.12.09 Duurzaamheids-certificaat 'breeam very good' toegekend aan Rabobank Parkstad

Na de behaalde ontwerpcertificaten is deze week ook het formele breeam-certificaat met de score ’very good’ toegekend aan het project rabobank parkstad.

2014.11.28 de Architect: Hoofdkantoor Rabobank Parkstad, Heerlen

In het kader van de ARC 14 awards is het project rabobank parkstad, als één van de genomineerden, uitgebreid gedocumenteerd in het novembernummer van de architect. download hieronder het volledige artikel in pdf formaat.

2014.11.27 ARC 14 awards uitgereikt

Rabobank Parkstad heeft niet gewonnen, maar ontving veel waardering. Uit het juryrapport: "De jury is onder de indruk van de architectuur van het bankgebouw. In de transformatie van het voormalige bankgebouw heeft deze een nieuwe betekenis gekregen. Maatregelen met betrekking tot duurzaamheid zijn goed meegenomen. Resultaat is een werkomgeving die zeer aangenaam en gezond is." Download hieronder het volledige juryrapport.

2014.11.21 DeZeen: Dreessen Willemse adds a modern brick building to a historic Utrecht street

Dreessen Willemse adds a modern brick building to a historic utrecht street. In collaboration with Diederendirrix Architecten. Click on the link below to read the full article on www.dezeen.com

2014.11.20 Atelier Rob Lanckohr Kerkrade feestelijk geopend

Na een korte en zeer intensieve verbouwing heeft de juwelier atelier Rob Lanckohr zijn deuren vanavond feestelijk geopend. Zie ook de video.

2014.11.18 Rabobank Parkstad on architecture-lab.net

The project on the transformation of Rabobank Parkstad in Heerlen, The Netherlands, has been published on www.architecture-lab.net.

2014.11.17 Steenweg Utrecht on www.architizer.com

The project with retail space and student housing has been published on www.architizer.com.

2014.11.09 Ruwbouw Villa RV in beeld

De bouw van Villa RV in Beesel vordert nu snel. de villa is gelegen aan de rand van beesel en kijkt uit over het groene landschap.

2014.11.06 Steenweg published at architecturelab.net

The Steenweg is one of the oldest (stone-paved) streets in the historical city centre of Utrecht